3 Kommentare

  1. Hi, das ist ein Kommentar.
    Um einen Kommentar zu löschen, melde dich einfach an und gehe zur Übersicht der Beiträge oder Kommentare. Dort hast du die Möglichkeit, sie zu löschen oder zu bearbeiten.

  2. Tobi sagt: Antworten

    Versuchen wir es mal mit einem Kommentar

    1. Fantastisk billede du har taget i vores entre;-)Du har bare så meget ret og vi har også haft lige præcis den der rengøringsordning, der var uholdbar i et dovent og levende hjem;-)Drømmer alligevel om en netter..altså en der dukker opv et par timer inden aftensmad..en der nusser lidt rundt, smiler til os rykker lidt på støvlerne..indiemllem har hun lavet lidt aftensmad indimellem har hun støvsuget..gået lidt til hånde.;-)Har nyligt fundet din blog og fristes til en 4 er;-)KH Malene

Schreibe einen Kommentar